Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Hétvégén ingyenes a Ghost Recon: Breakpoint

A minap érkezett meg a második nagy kiegészítő, ideje picit népszerűsíteni a játékot.

2020.03.25. 20:24 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft a minap kissé döcögősen, de útjára indította a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint második nagy kiegészítőjét, a Deep State-t. Ebben Sam Fisher vendégszereplésével nyolc új küldetésre indulhatunk, hogy gondolattal vezérelhető katonai drónok után nyomozzunk Aurora szigetén.

A kiegészítővel egyszerre egy sor módosítást és újítást bevezető nagy frissítés is érkezett, benne az egész játékmenetet felforgató (de a hírek szerint egyelőre messze nem hibátlan) Immersive Experience móddal. Ez sokkal nehezebb kihívást kínál, mivel kikapcsolja a kezelőfelület egy részét, illetve megszünteti a fegyverek és a loot osztályozási rendszerét.

A francia kiadó úgy érezte, ha már egyszer bevezették az újdonságokat (és egyébként is a fél világ otthon várja a járvány lecsengését), ideje egy picit népszerűsíteni a játékot és növelni a rajongótáborát. Ezért erre a hétvégére ingyenessé teszik a játékot március 26-tól 30-ig. Már most előre le lehet tölteni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a klienst, hogy holnap reggeltől már azonnal indíthassuk is a játékot.

Ahogy mindig, az ingyenes hétvégén elért eredmények és haladás nem veszik el, ha valaki megveszi a játékot, onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Erre most van a legjobb lehetőség, mivel a Ubisoft még néhány napig 65-67%-os kedvezménnyel kínálja a különböző kiadásokat. ■

Kulcsszavak: ingyenjáték

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

hozzászólások (11)

Shadowguard
Shadowguard 2020.03.27. 05:54
És vannak már benne AI-s csapattársak? Anno pár éve játszottam a Wildlands öhm... "demo" változatával és egy-egy akciónál mindig gondolkozok rajta, hogy le kellene rá csapni, mert akkor valamiért félbemaradt... Vagy akár most erre is, a játékmenet nagyjából ugyanaz lehet a videók alapján és az előzőt se a sztori miatt játszottam.
Creativ3Form
Creativ3Form 2020.03.27. 07:52
Nem. :-( Azóta háromszor raktam vissza a játékot, és az első két alkalomnál, ha azonnal beléptem a telepítés után, tudtam játszani. Csak ha kiléptem, utána nem engedett be többet. Na, a harmadik újratelepítés után már ez a "telepítés után azonnal belépek" módszer se működött. :-/ Kétszer írtam nekik ezügyben, de nem jutottunk előre így nem fogok harmadszor is írni.
Peace
Peace 2020.03.27. 08:02
Szerintem nincsenek. Mire jön PS Plus-ba, addigra remélem már lesznek. :-D
Baracklekvár
Baracklekvár 2020.03.27. 09:54
Nincsenek. Illetve egy-egy speciális küldetés keretén belül gondolom időlegesen lehet, hogy fekbukkannak - gondolok itt a most megjelent Sam Fisher küldetésre.
Bár, olvastam valahol, hogy általában véve is lesznek valamikor a Year1 SeasonPass során/által - aztán hisszük, ha látjuk is.

Mondjuk, én a Wildlands-ot is nélkülük játszottam szándékosan, nekem nem hiányoznak annyira...
Shadowguard
Shadowguard 2020.03.27. 12:46
De te ezt is a végletekig nehezíted ;-) Nekem a Wildlands kis esti kikapcsolódás volt, megcsináltam egy-egy régiót esténként és annyi elég is volt egyszerre. A vért izzadós játékmenet és az open world nálam nem fér össze.:-|
ajánlott olvasnivaló