Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gamedec

Mi köze a Gamedecnek a Seven: Days Long Gone-hoz?

Jól halad a játék Kickstarter-kampánya, ennek egyik új mérföldköve érdekes tartalmi bővítést hozott.

2020.04.09. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Anshar Studios bő egy hete indította el a Gamedec Kickstarter-kampányát, ahol 50 000 dollárt kértek a rajongóktól. Ezt nagyjából másfél nap alatt össze is dobták rá a játékosok, így jöhettek és jöhetnek az extra tartalmakkal kecsegtető új mérföldkövek.

A gyűjtés jelenleg közel 110 000 dollárnál jár, ami azt jelenti, hogy eddig négy extra célkitűzést sikerült teljesítenie a közösségnek. 60 000 dollárért elkészül a True Detective játékmód, amelyben nem lesz lehetőségünk visszavonni a balul elsült döntéseinket. 70 000 dollárét sokkal részletesebb interakciókra leszünk képesek a nyomozások során: vallatás, rábeszélés, megfélemlítés is az eszköztárunk részét képezi. 85 000 dollárért kapjuk meg a karakterünk részletesen szerkesztési lehetőségét, öt további skin közül lehet majd válogatni.

A 100 000 mérföldkővel érkeztünk el az eddigi legérdekesebb tartalmi bővítéshez. A fejlesztők nagyban motiválta a 2017-ben megjelent Seven: The Days Long Gone RPG. Mivel a Gamedecben különböző virtuális valóságokba léphetünk be, hogy ott nyomozzunk mások után, adja magát a lehetőség, hogy valódi videojátékok világait is elérjük. Így léphetünk majd be a Seven: The Days Long Gone világába is, bár azt egyelőre nem árulták el a készítők, hogy ott milyen nyomozás vár ránk.

Itt tart jelenleg a Gamedec Kickstarter-kampánya, a következő mérföldkő 115 000 dollárnál lesz. Ha ezt is teljesítik a támogatók, akkor francia és spanyol nyelv is kerül a játékba, így ez főleg ezekben a régiókban lehet vonzó. Ha viszont a 140 000-t is átlépi a gyűjtés, akkor egy újabb virtuális világ kerülhet a játékba. Hogy milyen, azt a támogatók dönthetik el: választhatnak egy Cthulhu és egy poszt-apokaliptikus világ között. ■

Gamedec
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gamedec

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló