25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Egy hétig ingyenes a Just Cause 4

Az Epic Games Store másik ajándéka pedig a Wheels of Aurelia kalandjáték.

Írta: Dino

Ismét váltott az Epic Games Store ingyenjáték-kínálata. Ezúttal a Just Cause 4 és a Wheels of Aurelia szerezhető be egy hétig ingyenesen.

A Just Cause 4 mindössze másfél éve jelent meg, de ez lett a széria eddigi legrosszabb értékelésű epizódja a Metacritic számait nézve. GeryG kollégánk számára is kicsit csalódás volt, ezt írta róla: „Nagyjából azt az élményt kaptam tőle, amire előzetesen számítottam, de sajnos az egészet alaposan beárnyékolja a kiforratlanság.” Mindenesetre akinek kedve van, Rico Rodriguezzel megint belekezdhet az agyatlan pusztításba.

Cikkajánló
Just Cause 4

Just Cause 4

Újabb kihagyott ziccer, avagy három epizód és tizenkét év után nem itt kellene tartania a sorozatnak.

A Wheels of Aurelia egy 2016-os indie kalandjáték, a vizuális novellák műfaját bővítve. Főszereplőnk a feminista Lella, az ő sportautóját irányíthatjuk az Olaszország nyugati partján futó Via Aurelián, közben pedig a párbeszédeknél is mi dönthetünk. A road trip során stopposokat is felvehetünk (vagy kidobhatunk az autóból) és számos más kaland is vár ránk, miközben olyan városokon vezet keresztül utunk, mint Róma vagy Siena.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Just Cause 4

Platform:

Fejlesztő: Avalanche Studios

Kiadó: Square Enix

Megjelenés:
2018. december 4. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!