Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs Legion

Csak az új konzolgenerációval együtt jön a Watch Dogs: Legion?

A legújabb pletykák szerint többet kell várni a játékra, mint azt eddig hittük.

2020.04.26. 10:34 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft tavaly ősszel több ígéretes projektjét is határozatlan időre elhalasztotta, hogy így biztosítsák azok minőségét. Tény, a francia kiadó az utóbbi években több felemás vagy már botrányos premierbe is beleszaladt, ami nem kicsit megtépázta a renoméjukat.

A halasztások áldozata lett a Gods & Monsters, a Rainbow Six: Quarantine és a Watch Dogs: Legion is. Előbbiről azóta nem is nagyon lehetett hallani, utóbbiról viszont most érdekes hírek láttak napvilágot. Hogy ezek mennyire hitelesek, egyelőre hivatalos megerősítés vagy cáfolat hiányában nehéz megítélni.

Csak az új konzolgenerációval együtt jön a Watch Dogs: Legion?

A VGC magazin belsős forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a játék többet fog késni, mint azt tervezték vagy gondoltuk volna. Eredetileg március elején kellett volna debütálnia, majd sokan az év második felére várták a premiert. Most viszont úgy tűnik, hogy az év vége előtt esély sincs a megjelenésre.

Mivel a Ubisoft már korábban bejelentette, hogy a Watch Dogs Legion és a többi nagyobb projektje is elkészül PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, nem jelent akkora meglepetést, hogy most már sokan e konzolok egyik nyitócímeként tekintenek rá. Persze egyelőre mindezt nem erősítették meg, illetve azzal is lehet még számolni, hogy a PS5 és az XSX is később érkezik az előzőleg vártnál a koronavírus miatt. Ha így lesz, akkor viszont a Ubisoft nagy játékai is csak még később debütálhatnak. Nem baj, legalább lesz idejük tényleg kiirtani belőlük a buta hibákat… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Watch Dogs Legion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs Legion

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló