Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Part II

Hogyan készült a The Last of Us: Part II?

A legutóbbi előzetesben a motion capture részekről és az apró, de fontos részletekről mesélnek a készítők.

2020.06.02. 23:44 | GeryG | kategória: Játék

Tovább folytatódik a The Last of Us: Part II-t bemutató videósorozat, a legutóbbi rész az Inside the Details alcímet kapta. Ebből már sejthető, hogy ezúttal a készítők Neil Druckmannel az élen a játék kidolgozottságáról, az apró, de fontos részletekről fognak mesélni. Ezzel együtt a motion capture munkából is kapunk egy kis ízelítőt, amely a játék élethű ábrázolásának egyik alappillére. De emellett a fejlesztők olyan valóban apró dolgokra is külön odafigyeltek, mint a könnycseppek összegyűlése a szem alján.

De azt is érdemes tudni, hogy a Naughty Dog csapata az egész játékot igyekezett úgy elkészíteni, hogy az tényleg minden játékos számára a leginkább élvezhető és kezelhető legyen. A csapat annak idején rengeteget tanult az Uncharted szériából, mivel volt olyan játékos, aki egy bizonyos ponton képtelen volt átjutni az irányítás miatt a második részben. Ezért a negyedik fejlesztésekor már úgy alakították a dolgokat, hogy a gondot okozó irányítási sémák elkerülhetőek legyenek.

Cikkajánló
The Last of Us: Part II – első benyomások
A Naughty Dog jó eséllyel kimaxolja a PlayStation 4 képességeit.
» Olvasd el!

Ezt viszik tovább a The Last of Us: Part II-ban is, amelyben a hírek szerint hatvannál is több beállítással tudja majd mindenki a maga képességeihez, igényeihez és kényelméhez igazítani a dolgokat. Lesz színvakoknak is látható szövegezés, különféle kamerabeállítások, átszabható billentyűkiosztás és hasonlók is.

A The Last of Us: Part II június 19-én fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Part II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Part II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló