25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hogyan tovább Naughty Dog?

Nyakunkon a The Last of Us: Part II premierje, de a hírek szerint a stúdió máris a következő projekt felé kacsintgat.

Írta: GeryG

A nyár egyik legnagyobb játéka lehet a The Last of Us: Part II, legalábbis az eddig megismert részletek alapján jó eséllyel pályázik e címre. Az egyetlen üröm az örömben sokak számára, hogy a Naughty Dog tradicionálisan csak a Sony konzoljaira fejleszt, így ez a játék is csak PlayStation 4-re fog megjelenni június 19-én. És nem tűnik úgy, hogy a stúdió beállna a sorba a Quantic Dream és a Supermassive Games mögé, akik az utóbbi évben multiplatform fejlesztésre adták a fejüket.

Cikkajánló
The Last of Us: Part II – első benyomások

The Last of Us: Part II – első benyomások

A Naughty Dog jó eséllyel kimaxolja a PlayStation 4 képességeit.

De visszatérve a Naughty Dogra, a stúdió jelenleg minden idegszálával a The Last of Us: Part II premierjére koncentrál, de könnyen lehet, hogy fél szemmel máris a következő projekt felé kacsintgat. A stúdió kreatív vezetője, Neil Druckmann adott interjút a GQ magazinnak, amelyben több témát is érintettek. Ezek egyike volt a jövő. Ezzel kapcsolatban Druckmann elárulta, hogy a fejlesztés vége felé, ahogy lassan minden kirakós a helyére kerül, egyre kevesebb feladata van, így a gondolatai is egyre többször kalandoznak el egy újabb projekt felé. Hogy mi lehet az? Druckmann szerint könnyen lehet, hogy máris belevágnak majd a The Last of Us franchise trilógiává bővítésébe, de az sem kizárt, hogy valami vadonatúj dologba fognak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Last of Us: Part II

Platform:

Fejlesztő: Naughty Dog

Kiadó: Sony

Megjelenés:
2020. június 19. PS4
2024. január 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!