Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Twin Mirror

Újra hallatott magáról a Twin Mirror

Egy egész hangulatos új előzetessel jelentkeztek a készítők.

2020.06.17. 15:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod csapata eddig a Life is Strange két epizódja mellett a Remember Me és Vampyr akció-szerepjátékokkal hívta fel magára a figyelmet. A stúdió évek óta dolgozik következő játékán, amely ismét egy nagyon ígéretes akció-kalandjáték lesz. Ám a Twin Mirror régen nem hallatott már magáról – egészen mostanáig!

A minap érkezett egy vadonatúj előzetes, amely a történetbe vezet be minket egy picit. A főhős Sam Higgs, aki a barátja temetésére érkezik vissza szülővárosába, Basswoodba. Ám másnap reggel talpig vérben úszva tér magához, de persze nem emlékszik semmire.

Sam egyedi képessége révén képes bármilyen szituáció fejben rekonstruálni, miközben saját maga egy cinikusabb énjével vitatkozva jön rá az összefüggésekre. Ezt a képességét használva kell kinyomoznia, hogy mi is történt vele a városba érkezése után. Minden döntés, interakció és felfedezés befolyásolni fogja Sam nyomozásának irányát és végül meghatározza mennyit hajlandó feláldozni önmagából. Itt nincsenek jó vagy rossz válaszok, minden játékos egy valóban egyedi élmény részese lesz, amit saját döntései alakítanak.

A Twin Mirror valamikor idén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re az első évben csak az Epic Games Store-ban lehet majd megvásárolni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Twin Mirror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Twin Mirror

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló