Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Redneck Party

Monster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck Partyban

Meg persze hideg sör és sültkolbász az esti partykon.

2020.06.30. 14:22 | Dino | kategória: Játék

A monster truckok világába visz a Titan Gamez készülő játéka, a Redneck Party, azonban nem egy hagyományos bigfootos autóversenyt kapunk, mint amilyen például a Monster Jam : Steel Titans volt tavaly nyáron. Ehelyett az USA déli államának "egyszerűbb" tagjainak, a redneckek bőrébe bújhatunk, nagykerekű járművünket javítgatva, fejlesztgetve, este pedig hideg sörrel és sültkolbásszal a kezünkben csajozhatunk a partykon.

A saras pályákon pedig az ugratókkal is megszórt körversenyek mellett olyan játékmódok is várnak ránk, mint például a kötélhúzás. Igazából a trailer alapján a lényeg azon van, hogy minél sarasabban fejezzük be a versenyt. ;-) No meg persze a csajokon - legalábbis a kiadott közlemény szerint fontos eleme a játéknak a gyengébbik nem tagjainak meghódítása.

A Redneck Party a PlayWay kiadásában fog megjelenni PC-re, megjelenési dátumot azonban egyelőre nem tettek közzé. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Monster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck Partyban
Monster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck PartybanMonster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck PartybanMonster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck PartybanMonster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck PartybanMonster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck PartybanMonster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck PartybanMonster truck versenyzés és csajozás is lesz a Redneck Partyban

hozzászólások (1)

bandi1
bandi1 2020.07.03. 16:06
Na, ez jó! Monszter trák, meg lányok, akik ráadásul fehérek! Kell! :D
ajánlott olvasnivaló