Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Destroy All Humans!

Interaktív trailert kapott a Destroy All Humans!

PC-re pedig egy demo is elérhetővé vált.

2020.06.30. 17:17 | Dino | kategória: Játék

Egy hónap múlva érkezik a Destroy All Humans! felújított változata, a közelgő megjelenés alkalmából pedig egy interaktív trailert adott ki a THQ Nordic.

Valójában az interaktív filmekhez (Late Shift, The Complex) hasonló kis előzetest kapunk: fél percnyi akció után elénk tolnak két választási lehetőséget, és a döntésnek megfelelő következő videóra lép tovább a YouTube. Nem ördöngősség, mégis ötletes, nem épp általános megoldás.

A játék kétféle gyűjtői kiadást is kap. A 399 euróba (kb. 137 ezer forintba) kerülő Crypto-137 Edition egy Crypto-137 figurát, hátizsákot, kulcstartót, nyomatokat, valamint stresszűző játékot tartalmaz, no meg a játékon belül is megkapjuk az összes skint.

Aki ezt sokallná, az "mindössze" 149 euróért (kb. 51 ezer Ft) juthat a DNA Collector's Editionhöz, amelybe egy Crypto'N'Cow figurát, kulcstartót, nyomatokat és stresszűző játékot pakoltak (és persze ezzel is miénk minden Crypto skin a játékban).

A Destroy All Humans! július 28-án érkezik a boltokba, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Aki kíváncsi rá, hogy milyen lesz a felújítás, kipróbálhatja a demót Steamen vagy GoG-ról letöltve. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Destroy All Humans!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Destroy All Humans!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló