Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K21

Damian Lillard lesz az NBA 2K21 borítóján

Legalábbis ami a jelenlegi generációs kiadásokat illeti. FRISSÍTÉS: Megvan a PS5/XSX és a Mamba Forever Edition borítósztárja is.

2020.06.30. 17:26 | Dino | kategória: Játék

Az évről évre megjelenő sportjátékoknál megszokhattuk, hogy a kiadók (EA és 2K) igen fontosnak érzik, hogy ki kerül az aktuális rész borítójára. Olyannyira, hogy nem egyszer régiónként vagy országonként más dobozképpel jelennek meg az ilyen játékok - például a FIFA sorozatnál volt már, hogy egyes területeken más népszerű focista díszelgett a borítón. Most a 2K-től jött egy friss bejelentés, amelyhez még trailert is gyártottak.

Konkrétan a kiadó kosárlabdás játékának legújabb epizódjáról van szó, azaz az NBA 2K21-ről, amelynek dobozán Damian Lillardot láthatjuk majd - legalábbis ami a jelenlegi generációs kiadásokat illeti. Tehát a PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch verzióknál láthatjuk majd a Portland Trail Blazers kosarasát.

„Ez egy különleges pillanat számomra és NBA karrieremnek” - nyilatkozta Lillard. „Évek óta az NBA 2K rajongója vagyok és imádom, ahogy visszaadják a kosárlabda kultúra minden aspektusát. Egész életemben 2K-t játszottam és rendkívül megtisztelő, hogy csatlakozhatok a borítón szereplő korábbi NBA nagyságok sorához. Hálás vagyok minden rajongómnak és alig várom, hogy mindenki megtapasztalja ezt a játékot idén ősszel.”

Damian Lillard lesz az NBA 2K21 borítóján

Az NBA 2K21 megjelenési dátumát napokon belül felfedik - és aki nagyon izgul, hogy vajon ki lesz a PlayStation 5/Xbox Series X dobozképen, az azt is megtudhatja július 2-án...

FRISSÍTÉS: Időközben felfedte a 2K, hogy ki lesz a PlayStation 5 és Xbox Series X verzió dobozképén. Az újabb kosaras pedig nem más, mint Zion Williamson, a New Orleans Pelicans játékosa.

Damian Lillard lesz az NBA 2K21 borítóján

ÚJABB FRISSÍTÉS: A játék Mamba Forever Edition változatának borítójára a nemrég helikopterbalasetben tragikus módon elhunyt Kobe Bryant kerül. Ez a kiadás a korábbi Legend Editiont váltja.

Damian Lillard lesz az NBA 2K21 borítóján

Damian Lillard lesz az NBA 2K21 borítóján

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

NBA 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló