Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Konzolokhoz készült két új Philips Momentum monitor

Konzolokhoz készült két új Philips Momentum monitor

27 és 55 hüvelykes képernyők konzolos játékosoknak.

2020.07.01. 10:19 | szerző: Dino | kategória: Játék

Két új monitorral bővül a Philips Momentum széria, azonban számítógépek helyett elsősorban játékkonzolokhoz tervezték az új modelleket.

Az 558M1RY modell egy 55 hüvelykes, azaz 140 centis képátlójú modell, 4K UHD felbontással, azaz 3840*2160 pixelt kínálva. HDR tartalmak megjelenítésére is alkalmas, DisplayHDR 1000 minősítéssel, többféle beállítással (HDR Game/Movie/Photo/saját beállítás), de persze ki is kapcsolható ez a funkció. A használt porttól függően 60 és 120 Hz közötti frissítési sebesség lehetséges, a képszakadást pedig az AMD FreeSync gátolja meg.

Konzolokhoz készült két új Philips Momentum monitor

A kiváló hangminőséget a Bower & Wilkins által tervezett (nekik köszönhető például az extravagáns külsejű - és hozzá extrém árazású, kb. 22,5 millió forintba kerülő Nautilus hangfal), a monitorba épített hangszóró biztosítja. A 2.1-es rendszer 40 W teljesítményt biztosít, DTS hangzással, és az 50 Hz és 20 kHz közti frekvenciatartományt képes megszólaltatni. A különböző típusú játékokhoz más és más audioprofilt is beállíthatunk, például sport/versenyjátékokhoz vagy RPG és kalandjátékokhoz.

A monitor hátán három oldalon találunk fénycsíkokat, ezek az Ambiglow technológiával, a képernyőn látható képnek megfelelően világítják meg a környezetet, még nagyobb beleélést biztosítva. 1299 eurós (kb. 440 ezer forintos) áron került a boltokba.

A 278M1R monitor egy 27 hüvelykes (68,5 cm) modell, amelyet elsősorban e-sportolóknak ajánlanak. A talpazat segítségével állítható a magassága, és a képernyő dönthető, valamint el is forgatható. Ezen is találunk Ambiglow világítást, mind a négy oldalon.

A 27"-os monitor is 4K felbontású, panelje 60 Hz-es frissítésű. Két HDMI 2.0 portot találunk rajta, a beépített DTS Sound hangszóró pedig 2*5 W teljesítményű. Július végétől lesz elérhető, 449 eurós áron (kb. 150 ezer Ft).

Konzolokhoz készült két új Philips Momentum monitor

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló