Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Egy boldog születésnapos születésnapja

2003.08.14. 21:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Boldog születésnapot! című vígjáték (hazai bemutató: szeptember 4.) sok nézője számára fog emlékezetessé tenni egy kalandos, vidám napot: főhőse 30. születésnapját. De valószínűleg a legfurcsább viszonyban Farkas Dominik lesz vele. Az ő születésnapja ugyanis szintén nagyon szorosan összefügg a filmmel.
A tavaly nyáron Budapesten forgatott születésnapi komédia gyártásvezetője, Lakatos Henrietta ugyanis a forgatás első napján tudta meg, hogy terhes. A nagy hírt titokban tartotta, csupán a forgatás utolsó napján vallotta be a stábnak, hogy nem a jó büfékoszttól kezdett hízni. Az idén februárban tartott filmszemlén, ahol a Boldog születésnapot! 7 díjat kapott, viszont már hatalmas pocakkal jelent meg – de akkor senki nem akarta elhinni neki, hogy másállapotban van, mindenki biztos volt benne, hogy ez csupán egy ravasz marketing trükk: hiszen a film főszereplője, az Ónodi Eszter játszotta szélhámosnő épp egy műhassal és hazug terhességi hírekkel vadítja a történetben szereplő férfiakat... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.