Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kalóz fűzve

2003.08.14. 21:48 | Dino | kategória: Mozi

A jó filmszínész mindent kibír. A Karib-tenger kalózai (Pirates of the Caribbean, hazai bemutató: szeptember 18.) stábja alaposan megszenvedett a látványos akciófilm forgatása közben. Johnny Depp, Orlando Bloom és Geoffrey Rush is bőven ugrott, égett, esett és repült – a kaszkadőrökön kívül nekik is alaposan kijutott a kalandból.
De még ők is egyetértettek abban, hogy a legnehezebb feladatot a forgatáson mégsem ők, hanem a női főszereplő, a 18 éves Keira Knightly kapta. El kellett viselnie egy fűzőt. A csinos színésznő befűzve jó 15 centivel keskenyebb csípőhöz jutott, viszont nem kapott levegőt.
– Az első 5 percben nagyon élveztem, hogy milyen csinos vagyok, de a forgatási nap 12. órájában úgy éreztem, hogy még a szemem is kiugrik a helyéről – emlékszik Knightly. – Nem ájultam el, de közel voltam hozzá. Szerencsére a rendező észrevette, hogy már tiszta kék vagyok, és két felvétel között mindig kihámozhattak a ruhából. Olyankor vetem egy nagy levegőt, aztán visszafűztek, és mehettem vissza vívni a többiekkel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló