Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metamorphosis

Videojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a Metamorphosisban

Egy bogár élete a Disney-féle cukormáz nélkül.

2020.08.14. 07:21 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

Franz Kafka „Az átváltozás” című novellája 1912-ben jelent meg, amelyben a főhős, Gregor Samsa egy reggel arra ébred, hogy undorító féreggé változott. Miközben teste borzasztó átalakuláson ment keresztül, a körülötte lévő világ mit sem változott, így az olvasó Samsa szemén keresztül tapasztalhatja meg azt a groteszk világot, ahol egy ember élete még annyit sem számít, mint egy egyszerű bogáré.

Ezt a fojtogató hangulatot és szürreális megjelenítést kívánja átadni Metamorphosis című játékában az All in! Games csapata, akik bár nem egy az egyben kívánják lemásolni Franz Kafka nagysikerű alkotását, mégis sok ismerős jelenettel és eseménnyel találkozhat a játék folyamán az, aki már olvasta a könyvet.

A játékban bogárként kell boldogulnunk az óriásnak számító emberek világában. Kalandjaink során számos logikai fejtörőt és ügyességi feladatot leküzdve kell előrébb jutnunk a történetben. A fejlesztők azt ígérik, hogy teljes egészében kihasználhatjuk majd, hogy rovarként aprók és jelentéktelenek vagyunk, így bárhová bejuthatunk, ízelt lábainkkal pedig a legmeredekebb falú tárgyakat is könnyedén megmászhatjuk. Az elnagyolt, kézzel rajzolt figurák és hátterek pedig tovább fokozzák az egyébként is nyomasztó légkört.

A Metamorphosis már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A PS4 konzolt leszámítva minden egyéb platformra 10 százalék árengedményt kaphattok, amennyiben augusztus 19-ig vásároljátok meg a játékot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Videojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a Metamorphosisban
Videojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a MetamorphosisbanVideojátékként nyer új értelmet Franz Kafka remekműve a Metamorphosisban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló