25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Három napon át ingyen kaphatod meg a Quake III Arenát

Siess, mert csak csütörtök estig tart az akció!

Írta: Dino

A Quake és Quake II után most a legendás széria harmadik epizódját, a Quake III Arenát adja ajándékba a Bethesda, miután a QuakeCon alatti jótékonysági gyűjtésen ehhez a szinthez is összegyűlt a megfelelő összeg.

Az ingyenjátékhoz ezúttal is a Bethesda Launcher segítségével juthatsz hozzá: nincs más dolgod, mint augusztus 20. csütörtök este 6 óráig bejelentkezni a kliensbe, és automatikusan hozzá is adódik a játék a fiókodhoz. A játék amúgy 9,99 euróba kerülne a kiadó online áruházában.

Cikkajánló

Quake III Arena

Az augusztus elején lezajlott, ezúttal online formában megrendezett QuakeCon alatt több jótékonysági szervezet, mint például a UNICEF és a Direct Relief részére folyt a gyűjtés, és több mint 30 ezer dollár gyűlt össze.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Quake III Arena

Platform:

Fejlesztő: id Software

Kiadó: Activision

Minimális rendszerigény: Pentium 233 MMX+8MB-os videokártya vagy Pentium II 266+4 MB-os videokártya, 64 MB RAM, 4xCD-ROM, OpenGL-t támogató 3D gyorsító

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!