Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rocket League

Egy hét múlva ingyenessé válik a Rocket League

Ha még nem próbáltad ki az autófocit, akkor itt lesz az ideje!

2020.09.15. 23:11 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Psyonix egy igen szórakoztató játékot adott ki - és kisebb őrületet indított el - öt évvel ezelőtt, amikor megjelent a Rocket League. Az autófoci rengeteg rajongót szerzett, és azóta több hasonló alkotás is napvilágot látott.

A sikert természetesen egy rakás frissítés és DLC követte, miközben a fejlesztők kijelentették, hogy nem gondolkodnak második részben, hogy ne osszák meg a hatalmasra nőtt rajongótábort. Aztán egy éve érkezett a hír, hogy az Epic Games gyakorlatilag felvásárolta a Psyonixot, azonban megnyugtattak mindenkit, hogy ez nem lesz rossz hatással a játékra. Nem is lett: júliusban bejelentették, hogy még az idén nyáron ingyenessé teszik a játékot.

Most pedig kiderült a nagy nap pontos időpontja is, ami ugyan végül nem nyár lett, de nem sokat csúszott a tervekhez képest: szeptember 23-án vált free-to-play modellre a Rocket League. Ezt megelőzően 16-án este 6 órakor érkezik egy frissítés minden platformra, amely előkészíti az ingyenessé válást. Ez többek közt az alábbi változásokat hozza:

A Rocket League az ingyenessé válással bekerül az Epic Games Store kínálatába is, és aki innen tölti le a programot, pár extra játékbeli cuccot is kap hozzá. És természetesen megjelenik a Season Pass rendszer is, amiről később adnak majd információkat.

Végül pedig egy játékbeli esemény is megrendezésre kerül, Llama-Rama címmel, nem sokkal a szeptember 23-i megjelenést követően. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Rocket League
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rocket League

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló