Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Twin Mirror

A Twin Mirror nyitja a decembert

Kiderült, mikor jön a Dontnod pszicho-thriller kalandjátéka.

2020.09.16. 14:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod az utóbbi időben eléggé felgyorsította a gyártási folyamatait. A stúdió legutóbbi a Tell Me Why kalandjátékával jelentkezett, amely méretét tekintve valamivel rövidebb a stúdiótól megszokott más alkotásokhoz képest, hiszen csak három epizódból áll.

De azt is tudni lehet már egy ideje, hogy a csapat egy másik kalandjátékon is dolgozik, ez lesz a Twin Mirror (lényegében erről jóval korábban lehetett már tudni, mint a Tell Me Why-ról). A történet főhőse Sam, aki sok-sok év után tér vissza szülővárosába egy barátja temetésére. Ám az érkezése utáni reggelen véráztatta ingben ébred és természetesen fogalma sincs, hogy mibe keveredett előző éjszaka. Ennek kinyomozása ránk vár.

A játék – ahogy azt a stúdiótól már megszokhattuk – némi misztikummal lesz megfűszerezve, hiszen Sam képes egy alternatív valóságba átlépni, hogy ott rakja össze a rejtélyes ügy kis darabkáit. Ráadásul van egy cinikus másik énje is, aki ilyenkor folyamatosan bosszantó megjegyzésekkel bombázza.

A Twin Mirror tegnap vadonatúj előzetest kapott, amelyben nem csak a játékmenetbe pillanthatunk be egy picit, de végre a pontos megjelenési dátum is kiderült belőle. Eszerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is december 1-én érkezik a pszicho-thriller kalandjáték. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Twin Mirror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Twin Mirror

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló