Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warcraft: Shadowlands

Mégsem jön októberben a World of Warcraft: Shadowlands

A Blizzard bizonytalan időre elhalasztotta a premiert, de elvileg még idén megjelenik az új kiegészítő.

2020.10.06. 17:00 | GeryG | kategória: Játék

A Blizzard nem csak addig üti a vasat, amíg az meleg, de akkor is vígan püfföli tovább, amikor már rég kihűlt. Legalábbis valami hasonló a helyzet a World of Warcraft kapcsán, amelynek régi népszerűsége és pompája már lassan csak a történelemkönyvekből idézhető fel. Persze nem arról van szó, hogy ma már senki sem játszik minden idők leghíresebb MMORPG-jével, inkább csak arról, hogy sokkal kevesebben.

Ez persze nem ok arra, hogy a Blizzard pihenni hagyja a fejlesztőit, ezért az elmúlt időszakban a játék legújabb kiegészítőjén dolgoztak. A Shadowlands a nyolcadik nagy kiegészítő, amely a Battle for Azeroth után viszi tovább a történetet. Ebben a játékosok bejárhatják a holtak földjét. Emellett a fejlesztők a feje tetejére állítják a karakterfejlődési rendszert, amivel a béták tanúsága szerint finoman szólva sem nyerték el maradéktalanul a rajongók szívét.

Mégsem jön októberben a World of Warcraft: Shadowlands

Könnyen lehet, hogy ez is az oka, hogy a Blizzard a hivatalos oldalán bejelentette: nem tudják tartani az eredetileg október 27-re kiírt premiert. A hivatalos indoklásban a szokásos szöveget olvashatjuk: több idő kell a tökéletesítésre. Hogy mennyi ez a több, azt viszont egyelőre nem kötötték az orrunkra, mivel egyelőre nem jelöltek ki új premierdátumot. Mindössze annyit tudni, hogy elvileg még idén megérkezik a Shadowlands. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

World of Warcraft: Shadowlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: Shadowlands

hozzászólások (3)

vandorr
vandorr 2020.10.06. 23:39
Úgy gondolom a hír egy fontos része, hogy 13.-án jön a pre-patch, ami ha jól tudom tartalmazza a karakterek visszaszintezését, az új kezdő területet és a módosított fejlődési rendszert.
vandorr
vandorr 2020.10.06. 23:40
"In the meantime, we’re excited to announce that beginning October 13 we will be releasing the Shadowlands pre-patch, which lays a lot of the groundwork for the expansion and includes our revamped character leveling, new-player experience on Exile’s Reach, and a host of new character customization options."
david139
david139 2020.10.07. 08:27
Abból a szempontból kellemetlen, hogy én úgy fizettem be, hogy kb a havi bérlet felénél jön a prepatch, de nagyon nem így lett, szóval teljesen értelmetlen pénzkidobás volt.

Mindenesetre minden késik meg készlethiányos idén, nincs itt semmi látnivaló.
ajánlott olvasnivaló