Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Remastered

Döbbenetes gyorsuláson ment át a The Last of Us: Remastered

A Naughty Dog legutóbbi frissítésével nem kevesebb, mint 70%-kal lett rövidebb a játék töltési ideje PS4-en!

2020.10.26. 15:03 | GeryG | kategória: Játék

A Naughty Dog az egyik legtapasztaltabb fejlesztőstúdió a Sony berkeiben, akik már számtalanszor megmutatták, hogyan kell kifogástalan játékokat fejleszteni PlayStation 3-ra vagy PlayStation 4-re. És bizonyára megteszik majd ezt a PlayStation 5-tel is. A stúdió legutóbbi a The Last of Us: Part II-val jelentkezett, amely szintén bizonyítja, hogy az aktuális konzolgenerációból is ki lehet még sajtolni lélegzetelállító dolgokat. Annak idején az első rész ugyanezt tette meg a PlayStation 3-mal, majd később kapott egy kicsinosított remastert PlayStation 4-re is.

Ehhez, vagyis a The Last of Us: Remasteredhez érkezett a napokban váratlanul egy vadonatúj frissítés. És micsoda frissítés is ez kérem! Nem a szokásos alig észrevehető hatású hibajavító csomagok egyike. Nem, ez olyat tesz a játékkal, amit nagyon jó lenne, ha a többi fejlesztő is ellesni a rossz kutyáktól!

A frissítés telepítése után ugyanis a játék töltési ideje drasztikusan lerövidülnek. A fenti videó tanúsága szerint is az, ami korábban akár másfél percet is igénybe vett, az most alig tizennégy másodperc alatt teljesül. És ehhez nincs szükség a PS5 beharangozott SSD-technológiájához, a dolog az immár hét éves PlayStation 4-en működik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Remastered

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló