Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Befutottak a House of Ashes első részletei

A The Dark Pictures Anthology harmadik története Irakban játszódik majd.

2020.11.11. 21:00 | GeryG | kategória: Játék

Aki már a végére ért a The Dark Pictures Anthology: Little Hope-nak, az már megnézhette a játékban a következő történet első rövidke előzetesét. Aki nem, az megtehette ugyanezt már a neten is. Ám a fejlesztők Supermassive Games eddig a videón kívül nem nagyon árult el részleteket a játékról – mostanáig.

A harmadik történet, a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes főhőse Rachel King, a CIA ügynöke lesz, az események pedig 2003-ban játszódnak majd Irakban. Miután a konfliktus a végéhez közeledik, Rachel csatlakozik egy elit katonai alakulathoz, hogy részt vegyen egy rajtaütésen egy titkos, földalatti kémiai fegyverlaboron valahol a Zagros hegység mélyén.

Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a küldetés balul sül el. Salim Othman katonái összecsapnak Rachelékkel, a csata hevében pedig megnyílik a föld a katonák alatt és egy évezredes sumér templomba zuhannak. Itt aztán feltámad egy ősi gonosz, földöntúli lények kelnek életre és vadászni kezdenek a katonákra.

Cikkajánló
The Dark Pictures Anthology: Little Hope teszt – Mennyire csekély a remény?
Második történetéhez érkezett az antológia, ezúttal boszorkányok kísértete fog ijesztgetni.
» Olvasd el!

Ahogy azt már a Supermassive Games kalandjátékaitól megszokhattuk, most is erősen moziszerű élményre számíthatunk, amelyben időről időre kemény döntéseket kell meghoznunk. Csak a játékosokon fog múlni, hogy kik élik túl a szörnyű kalandokat, kik menekülnek meg és kik pusztulnak az ősi templom falai közt.

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes a tervek szerint valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

hozzászólások (1)

neumark
neumark 2020.11.12. 07:03
Vajon Az ördögűző című filmre lesz bármi utalás benne? Mármint Pazuzun kívül, mert ugye benne a valóságban is hittek, az ókori közel-keleti népek. :)
ajánlott olvasnivaló