Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 6

Kiszivárgott a Far Cry 6 premierje?

A Ubisoft legutóbb október végén halasztotta el játékait.

2020.11.19. 18:47 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft idén sportot űz belőle, hogy halogatja a játékai megjelenését. Ez azonban ismerve az elmúlt évek termését és főleg azok minőségét, nem feltétlenül rossz dolog. Legfeljebb bosszantó, ha valaki nagyon vár valamit. Legutóbb október végén jelentették be a franciák, hogy két akciójátékuk, a Rainbow Six: Quarantine és a Far Cry 6 is csak később jelenhet meg, mint azt korábban tervezték.

Akkor mindössze annyit jeleztek, hogy az előzetes elképzelésekkel szemben a két játék csak a következő pénzügyi évben, vagyis valamikor 2021 márciusa után jelenhet majd meg. A minap azonban kiszivárgott a hír, miszerint a Far Cry 6 esetében az eredetileg jövő februárra belőtt dátumhoz képest sem kell túl nagy halasztásra számítani.

Ha hinni lehet a világhálón terjedő pletykának, amelyet a Microsoft Store oldala indított el, akkor a Far Cry 6 2021. május 26-án fog megjelenni. Természetesen a Ubisoft egyelőre nem kommentálta a hírt, így hivatalos megerősítés vagy cáfolat hiányában egyelőre kezeljük fenntartásokkal mi is. De általában a Microsoft Store szivárgásai nem szoktak túl nagyot tévedni… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Far Cry 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló