Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Két új gamer szék érkezett a Trust Gaming kínálatába

Két új gamer szék érkezett a Trust Gaming kínálatába

Egy az asztalhoz, egy pedig a szimulátorokhoz.

2020.12.22. 14:43 | Dino | kategória: Kütyü

A Trust Gaming igen erősen bővíti a játékosokat célzó termékválasztékát. Most két széket jelentettek be.

A GXT 712 Resto Pro Gaming Chair egy maximális kényelmet ígérő, extra széles ülőfelületű gamer szék, amely akár 150 kg-ig terhelhető. A műbőr borítás alatt nagysűrűségű szivacs kapott helyet, a felület pedig ellenáll a ráfröccsenő folyadéknak. A támlán két párna is található - amelyeket akár el is távolíthatunk -, egyik a derekunkat, másik pedig nyakunkat támasztja meg. A talpazat természetesen fémből készült, az erős, 65 mm-es kerekek pedig sima gördülést biztosítanak minden felületen.

Háttámlája 90 fokban dönthető - ez mondjuk nem teljesen tudom, mire jó, de két ötletem van: ha elálmosodunk, egyszerűen fekvő helyzetbe állíthatjuk a széket, vagy ha a plafonra irányítjuk projektorral a képet, azt is kényelmesen tudjuk nézni. ;-)

A másik újdonság a GXT 1155 Rally Racing Simulator Seat, egy szimulátorokhoz használható ülés, rajta hellyel a kormánynak és a pedáloknak. Természetesen minden állítható rajta, hogy a vezérlők a megfelelő távolságban, magasságban és szögben legyenek, amikor elfoglaljuk helyünket a fotelben. A háttámla lehajtható, hogy használaton kívül valamivel kevesebb helyet foglaljon a szerkezet, esetleg egyszerűbben berakhassuk egy szekrénybe.

Két új gamer szék érkezett a Trust Gaming kínálatába

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló