Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Wunderwaffe

Világháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project Wunderwaffe

Oldalnézetben kell egy szupertitkos gyárat felépítenünk, hogy ott aztán a történelmet is átíró szuperfegyvert tervezzünk.

2021.01.05. 23:56 | GeryG | kategória: Játék

A PlayWay kiadó az utóbbi hónapokban szinte futószalagon szállítja az újabb és újabb videojáték-bejelentéseket, lassan megszámolni is nehéz, hány projekt felett bábáskodnak jelenleg. A kiadó alá tartozó Gameparic stúdió kifejezetten a stratégiai játékokért felel, náluk készül a szintén néhány hete bejelentett El Dorado: The Golden City Builder is.

Ez a csapat felel a kiadó legutóbb leleplezett projektjéért is, amely a Project Wunderwaffe címet viseli. Ebből kis németes nyelvtudással már sejthető, hogy nagyjából mi körül forognak majd a gondolataink játék közben. A feladatunk a második világháború alatt egy szupertitkos náci katonai létesítmény felépítése lesz valamelyik hasonló célra fel nem túrt hegy gyomrában.

De nem akármilyen bunkergyárról van szó, itt kérem a háború kimenetelét és ezáltal a történelmet megváltoztató szupertitkos szuperfegyver kifejlesztése és elkészítése lesz az elsődleges feladat, de nem az egyetlen. Miközben a minden ellenséget elpusztító végső fegyvert kutatjuk, a mellékhajtásokat is hasznosíthatjuk majd. Folyamatosan figyelni kell a frontvonalak alakulását, és ha valahol az ellenség fölénybe kerül, az ott harcoló bajtársainkat meg kell támogatnunk a legújabb fejlesztéseinkkel.

Mindez játékmenet szempontjából egy oldalnézetes bázisépítős játék formájában ölt majd testet. Nekünk kell kialakítani a helyiségeket, gondoskodni az áram- és vízellátásról, valamint a levegő szűréséről is. Laboratóriumokat, kémközpontokat, tesztelő csarnokokat, lőtereket és egyéb helyiségeket kell létrehoznunk, közben pedig biztosítani a nyersanyag-ellátást is.

A Project Wunderwaffe a PlayWay többi új játékához hasonlóan egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a fejlesztés kizárólag PC-re folyik. ■

előző
következő
Világháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project Wunderwaffe
Világháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project WunderwaffeVilágháborús fegyvergyár-szimulátor lesz a Project Wunderwaffe
Project Wunderwaffe
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Wunderwaffe

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló