Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indiana Jones

Hoppá! Indiana Jones játék készül a Bethesdánál!

Lényegében a semmiből jött a rövid előzetes, a fejlesztést a MachineGames végzi.

2021.01.12. 18:19 | GeryG | kategória: Játék

A Bethesda meglehetősen zavaros időszakon van túl, aminek a végére a Microsoft felvásárlása tett pontot tavaly. Remélhetőleg ez majd visszarángatja az egykor szebb napokat megért kiadót a helyes ösvényre és a jövőben újra a nevükhöz méltó játékokat kapunk majd tőlük.

Hogy így lesz-e, azt még nem tudni, de azt igen, hogy a Bethesda egy nem akármilyen franchise alapján készít új játékot: mindenki kedvenc ereklyevadász történelemtanára lesz a főhős: Indiana Jones játék készül!

Egyelőre szinte semmit sem tudni a projektről, amely csak egy fél perces röpke kedvcsinálót kapott. Abból viszont kiderült két részlet: a fejlesztést a Wolfenstein játékokért felelős MachineGames csapata végzi (vagyis jó kezekben van), a kiadásért pedig a Bethesda és a Disney által tegnap bemutatott új Lucasfilm Games közösen felel majd.

Sajnos ennél többet jelenleg nem tudni, és ez még egy darabig nem is fog változni, mivel a készítők azt mondják, erre még azért egy picit várnunk kell. Így azt is csak megtippelni lehet, hogy mikor és milyen platformokra számíthatunk majd a játékra. Mi azt mondjuk 2022 előtt nem valószínű (bár ismerve a Bethesdát, ez sokkal több is lehet), platformnak pedig a PC-t és az Xbox Series X-t jelölnénk meg. De ez persze csak tipp. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (5)

VodevilX
VodevilX 2021.01.13. 08:16
Nofene, valakinek eszébe jutott hogy Indy is létezik? :O
Emperor's Tomb befejezése óta várom ezt a hírt :D hisz akkor az baromi hangulatos volt és totál úgy éreztem előrevetíti milyen potenciál van a címben és jöhetnek jobbnál jobb játékok, aztán ... azóta semmi.. viszont nagyon is jöhet :love:
Pont az ilyen abszolút váratlan bejelentések a legjobbak :D
Skorpio90
Skorpio90 2021.01.13. 12:26
Hát én 13 éve várok erre az Indy játékra :-( (1:25-nél kezdődik a gameplay). Egyre kevesebb fun játék jön ki, ami nem veszi túl komolyan magát. Remélem, a fejlesztők összeraknak egy király játékot (és nem a moslék Wolfenstein II-t veszik alapul)
Wing
Wing 2021.01.13. 15:12
Wow, erről nem hallottam anno, de bitang jó lehetett volna.

Amúgy a Noone Lives Forever a mai napig a kedvencem, rengeteg geg, humor, de mégsem válik komolytalanná. Valami hasonló hangulatú Indy-játék nagyon adná.
davkar9
davkar9 2021.01.14. 15:36
Ezzel eléggé elkéstek. A gyerekek (og Lara->Uncharted), de már az unoka (->reboot Lara) is felnőtt, ezek után mit lehet még kihozni az "Indy élményből"? Gameplay fronton az ostor ugyanazt tudja, mint az említettekben a kötelek, esetleg bejön hozzá egy kis arkham catwoman a harchoz, de amúgy csak egy fedezékölelgetős tps várható, amiben nácikat kell majd ölni. Ilyen készítőkkel legalábbis úgy sejtem az akció/kaland vonalra gyúrnak rá, nem pedig valami Fire Emblem féle dating-sim rpg (vagy mi a fenéről szól pontosan az a franchise:-D) lesz prof Indyvel.
subject17
subject17 2021.01.14. 17:17
Hogyhogy mit lehet... Magát Indyt pl.?

Meg amúgy reboot TR hiába ez a genre, második részt harmadik nekifutásra sem tudtam legyűrni, annyira ráuntam. Elvileg ott is voltak karakterek, de a nevüket is nehezen idézem fel. :D

Unchartedeket imádom, de azokat is messze a karakterek és nem a gameplay vitték a hátukon. Első három jó szívvel is outdated, a gunplay meg a negyedikben is pocsék. A jelenlegi technológia mellett azért nem kell szerintem attól félni, hogy a régi Uncharted trió miatt felesleges fejleszteni.

Alapban is bőven van hely szerintem egy ilyen klasszikus karakternek, de az említett két másik sorozat egyébként is véget ért.
ajánlott olvasnivaló