Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King Arthur: Knight's Tale

Két hetet késik a King Arthur: Knight's Tale korai hozzáférésű változata

Még egy kicsit csiszolnak a játékon a fejlesztők, hogy jól induljon az early access.

2021.01.13. 16:42 | Dino | kategória: Játék

A NeocoreGamestől 2010-ben kaptunk már tőlük egy King Arthurt, a hazai csapat pedig most visszatér Artúr királyhoz, ugyanis körülötte forog a King Arthur: Knight's Tale is.

A mostani "divatnak" megfelelően a Neocore játéka is korai hozzáférésű változatban fog debütálni, és ennek az eredeti tervek szerint tegnap kellett volna megtörténnie, azonban a csapat úgy döntött, inkább két hetet csúsztat az early access indulásán, és január 26-ától teszik csak elérhetővé a programot.

Mint írják, tisztában vannak, hogy a korai hozzáférés azt jelenti, hogy nem kell azonnal tökéletes programot lerakniuk az asztalra, azonban mégis úgy gondolták, hogy kicsit még políroznának a programon, és kiirtanának egy adag bugot, mielőtt a játékosok belevághatnak a kalandokba Avalon földjén.

A King Arthur: A Knight's Tale műfaji besorolása szerint egy körökre osztott taktikai RPG, azaz keveréke a körökre osztott taktikai játékoknak és a karakterközpontú szerepjátékoknak. A történet az Artúr mondakört veszi alapul, némi dark fantasyval nyakon öntve a témát.

A játék első körben PC-re válik elérhetővé, de a NeocoreGamesnél dolgoznak PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es verzión is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

King Arthur: Knight's Tale
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King Arthur: Knight's Tale

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló