Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Lord of the Rings: Gollum

Idén nincs drágaszág – 2022-re csúszott a The Lord of the Rings – Gollum

A fejlesztők nem fűztek különösebb kommentárt a döntéshez.

2021.01.28. 16:43 | GeryG | kategória: Játék

A gyűrűk ura rajongói az utóbbi időben nem nagyon voltak elkényeztetve videojátékos fronton, bár a Middle-earth: Shadow of Mordor és Shadow of War játékok nem voltak rosszak, sőt. Amikor a Daedalic Entertainment közel két éve bejelentette, hogy a Middle-earth Enterprises stúdiójában készül a The Lord of the Rings – Gollum, sokan kétkedéssel vegyes kíváncsisággal fogadták a hírt. Örültek neki, mert hiánypótló alkotás lehet, de kétkedtek is, mivel a Tolkien univerzum talán legfurább figurája lesz a főszereplő.

A bejelentéskor és még tavaly is úgy tervezték a készítők, hogy a játék valamikor idén fog megjelenni. Ám mostanra kiderült, hogy ezt a tervüket nem tudják majd tartani: a The Lord of the Rings – Gollum premierje 2022-re csúszott. A készítők különösebb indoklással nem szolgáltak, így a legvalószínűbb az, hogy a fejlesztés nem tart ott, ahol tartania kellene.

Ezt erősíti az is, hogy a Daedalic Entertainment megállapodott a NACON kiadóval, hogy a jövőben közösen egyengessék a projekt sorsát. A kiadásért és a disztribúciós feladatokért is közösen felelnek majd.

A The Lord of the Rings – Gollum PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül és Gollum a Gyűrű utáni hajszáját fogja feldolgozni. ■

The Lord of the Rings: Gollum
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Lord of the Rings: Gollum

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló