Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bang-On Balls: Chronicles

Labdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: Chroniclesben

Korai hozzáférésben indulnak hódító útjukra a mókás golyóbisok.

2021.02.18. 10:43 | Dino | kategória: Játék

Damien Monier és Jose Teixeira együttesen közel 30 évnyi játékfejlesztői tapasztalattal a hátuk mögött 2019-ben otthagyták a biztos talajt jelentő munkahelyüket, és megalapították az Exit Plan Games stúdiót, hogy saját álmukat valósítsák meg. A korai prototípus elkészítése - és néhány barátuk csatlakozása - után aztán rájöttek, hogy nem igazán tudnak karaktert animálni. Ez vezethette őket oda, hogy a Bang-On Balls: Chronicles főhőseinek labdákat tettek meg.

A fejlesztők saját bevallásuk szerint olyan játékokból merítettek ötleteket a 3D platformer tervezésekor, mint a Super Mario, a Sonic és a Banjo-Kazooie sorozatok. Testre szabható labdánkkal pedig különböző, történelmi ihletésű pályákon pattoghatunk végig, de persze egyáltalán nem történelemhű módon. Ránk vár például a viking kor, a feudális Japán, vagy az orosz űrprogram.

Labdánkat testre is szabhatjuk, fegyverekkel és pajzzsal láthatjuk el, és ha egyedül unalmasnak találnánk, barátainkkal kooperatívan is nekivághatunk a pályáknak.

A Bang-On Balls: Chronicles PC-re készül, és hamarosan, egész pontosan március 3-ától korai hozzáférésben lesz elérhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Labdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: Chroniclesben
Labdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: ChroniclesbenLabdaként pattoghatunk hamarosan a Bang-On Balls: Chroniclesben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló