Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Knockout City

Kidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged lesz

Májusban jön a csapatalapú online játék.

2021.02.18. 13:01 | Dino | kategória: Játék

A valódi távirányítós autót alkalmazó, mixed reality megoldást használó Mario Kart Live: Home Circuit volt a Velan Studios legutóbbi játéka, a csapattól pedig alig pár hónap múlva újabb játék érkezik: az EA Originals keretében megjelenő Knockout City.

Ezúttal megmaradtak a hagyományos videojátékok területén, és egy online játszódó, csapatalapú kidobóst kapunk tőlük, amelyben igen egyszerű a feladat: minél többször eltalálni labdánkkal az ellenfél játékosait, miközben elkerüljük a felénk hajítottakat. Lehetőségünk van ívet is adni dobásainknak, vagy visszapattanó labdával igyekezni eltalálni a többieket, és akár ijesztgethetjük is őket, úgy téve, mintha eldobnánk a labdát.

A tornaórákról is ismert kidobós virtuális változatában persze kicsit megkavarják a hagyományos formulát: lesznek ugyanis különleges képességű labdák, például olyanok, amelyek felrobbannak, de akár mi magunk is labdává válhatunk, és csapattársaink dobálhatnak minket.

A multiplayer játék cross-play támogatással érkezik, azaz PC-s és konzolos játékosok egyaránt megmérkőzhetnek egymással, többféle játékmódban.

A Knockout City május 21-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ez megelőzően február 20-21-én PC-n zárt béta is lesz (jelentkezni itt lehet), és ingyenes próbaverziót is ígérnek a fejlesztők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Kidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged lesz
Kidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged leszKidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged leszKidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged leszKidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged leszKidobósoztál már robbanó labdával? A Knockout City-ben erre is lehetőséged lesz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló