Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Valhalla

Új játékmóddal bővült az Assassin’s Creed Valhalla

Új épületek és képességeket is kapnak a játékosok.

2021.02.19. 08:54 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft a minap új frissítést tett elérhetővé a tavaly novemberben megjelent Assassin’s Creed Valhallához, amelyben így megjelent a River Raid játékmód. Az újdonságok során képességek és épületek viszik tovább.

A viking témájú játékban mi sem lenne természetesebb, mint hőseinkkel időnként portyázni, fosztogatni indulni. Ezt már eddig is meg lehetett tenni, most viszont új lehetőség került a kezünkbe. A River Raid módban anélkül foszthatjuk ki a szász településeket, hogy az bármilyen hatással lenne a fő játékállásunkra vagy a szövetségeink alakulására. Cserébe viszont az eredeti fosztogató funkcióval ellentétben a portyázó csapat átmenetileg eleshet, ha nem élesztjük fel őket időben. Bekerült a játékba egy új hosszúhajó is, ami kifejezetten a River Raid portyákhoz használható. Ennek raktere bővíthető, így idővel egyre több zsákmányt lehet vele hazaszállítani.

Az új Jomsviking Hall az első szezonban három fejlesztési szinttel rendelkezik, ami minél nagyobb, annál magasabb rangú felfogadható Jomsviking harcosokat fog bevonzani a játékosoknak. Emellett új Jomsviking rangok is bevezetésre kerültek, a magasabb rangú Jomsvikingeknek pedig nagyobb a túlélési esélye a River Raids módban. Anglia első narratív fejezeteinek egyike, a Grantebridgescire vagy a Ledecestrescire teljesítését, barakkjuk felépítését és Jomsviking hadnagyuk felfogadását követően a játékosok egy Vagn nevű új NPC-vel és Jomsviking fosztogatóival fognak találkozni, akik bevezetik őket a River Raids játékmódba.

Cikkajánló
Assassin’s Creed: Valhalla teszt – Vikingek közé vitt utunk
A Ubisoft kultikus akciójáték-sorozata új epizóddal bővül.
» Olvasd el!

A frissítéssel továbbá bekerült a játékba a The Saint George páncélszett és a Great Sword fegyver is. Három új képességet is fel lehet kutatni a monostorokban, illetve falunkat két újabb épülettel lehet gyaparítani (River Raid Dock és Jomsviking Hall). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Valhalla
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Valhalla

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló