Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ambition: A Minuet in Power

Randiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in Power

Isten hozott a rizsporos parókák világában!

2021.02.19. 09:56 | Dino | kategória: Játék

A vizuális regények műfajának részét képezik a randiszimulátorok, amelyekben a történet leginkább főhősünk ismerkedéseiről, hódításairól szól. Személy szerint el nem tudnám képzelni, hogy egy ilyen visual novellel kezdjek el játszani, az Ambition: A Minuet in Power stílusa azonban mégis megfogott annyira, hogy egy hírnek nekikezdjek róla - talán amiatt, mert ezúttal nem az anime/manga vonalat erőltették.

A kaliforniai Joy Manufacturing Co. játéka a XVIII. század Párizsába repít, a rizsporos parókák világába, a forradalom idejére. Az egész trailer olyan, mintha egy kosztümös mozi rajzfilmváltozatát néznénk. És persze a zene is a korszak stílusát tükrözi - ebbe itt bele is lehet hallgatni.

A játékmenet persze megmarad a műfajtól megszokott formában: beszélgetések sora vár ránk, közben pedig öltözködhetünk, vagy olvashatjuk a postán érkezett meghívókat. Egy csomó szereplő vár ránk, hogy alaposabban megismerjük őket - no és titkaikat. A párizsi nemesek szívét meghódítva pedig a bizalmukba férkőzve használhatjuk ki befolyásukat, akár politikai eseményeket is befolyásolva. A birtokunkba jutott információkat pedig pletykálkodva adhatjuk tovább, csak érdemes vigyázni, nehogy szavahihetőségünk is sérüljön közben.

Az Ambition: A Minuet in Power PC-re készül, és várhatóan még idén megjelenik. ■

előző
következő
Randiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in Power
Randiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in PowerRandiszimulátor a XVIII. századi Párizsban – ez az Ambition: A Minuet in Power
Ambition: A Minuet in Power
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ambition: A Minuet in Power

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló