Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Lord of the Rings: Gollum

Nyúlfarknyi The Lord of the Rings: Gollum játékmenet-bemutató

A játék nem kicsit emlékeztet Stix kalandjaira.

2021.03.26. 15:53 | GeryG | kategória: Játék

A rajongók a 2019-es bejelentés óta várják, hogy végre élesben is lássák a The Lord of the Rings: Gollum játékmenetét. Erre eddig nem volt lehetőség, mert ami előzetes jött, az a gameplayből épp nem mutatott semmit. Most viszont változik a helyzet, igaz, csak egy igen rövid ízelítő erejéig.

Az alábbi videóban nem egész egy percnyi bemutatót kapunk, ám ez alapján már lehet sejteni, hogy nagyjából milyen jellegű élményre számítsunk. Gollum nem meglepő módon többnyire sötét barlangokban és alagutakban közlekedik, illetve az orkok vagy koboldok által vájt tárnákba merészkedik be. A videón elvileg a Barad Dur erődből való menekülés néhány részletét láthatjuk. Mutatnak ügyességi mászkálós részeket és pókok elől menekülést is. Konkrétan harcot nem, de a fejlesztők elmondása szerint ez egyébként sem lesz jelentős része a játékmenetnek, mert Gollum inkább elkerüli a nyílt harcot.

A The Lord of the Rings: Gollum az eredeti tervek szerint már idén megjelent volna, ám néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy ebből semmi sem lesz. A premierre leghamarabb valamikor 2022-ben lehet számítani. ■

The Lord of the Rings: Gollum
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Lord of the Rings: Gollum

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló