Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Atomic Heart

22 perc Atomic Heart

Az orosz Bioshocknak csúfolt játék új játékmenet-bemutatót kapott.

2021.04.06. 20:18 | GeryG | kategória: Játék

Még 2018-ban derült ki, hogy az orosz Mundfish stúdió új akció-szerepjátékon dolgozik, amely az Atomic Heart címet kapta. A történet szerint a Szovjetunió nem bomlott fel, sőt, a világ egyik vezető nagyhatalmaként mindenféle fura kutatásokat folytatnak. Az egyik ilyen helyszíne a No3826 kódnevű bázis, ahol természetesen valami balul sül el, ezért minket, a P-3 hívójelű KGB-ügynököt küldenek a helyszínre rendet rakni.

Az Atomic Heart már az első bemutatóin is nagyon ígéretesen festett, de a bejelentés után sokáig nem nagyon lehetett hallani róla, hogy miként alakul a projekt. Most viszont vadonatúj játékmenet-bemutatóval rukkoltak elő a srácok, amely mindjárt 22 percesre duzzadt.

A most látottak alapján a korábbi Bioshock hasonlatot talán egy picit átírhatjuk Prey hasonlatra, legalábbis a fura idegen lények egy picit az abban látottakra emlékeztetnek. A harcok során lőfegyverek mellett közelharci fegyvereket is bevethetünk, olykor bármit, ami hirtelen a kezünk ügyébe keveredik.

Az Atomic Heart továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de a fejlesztés immár PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett természetesen PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
22 perc Atomic Heart
22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart22 perc Atomic Heart
Atomic Heart
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Atomic Heart

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló