25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Egy hétig ingyenes a 3 out of 10 interaktív sitcom második évadja

De még az elsőhöz is ingyen juthatsz hozzá.

Írta: Dino

Két lövöldözős játék, a Tower of Guns és a MOTHERGUNSHIP után egy egészen egyedi kalandjátékot álmodott meg a Terrible Posture Games, amelyet saját maguk inkább játszható sitcomnak kategorizáltak.

Ez a játék pedig a 3 out of 10, amelyből már két évad jelent meg. A frissen debütált második széria lett most az Epic Games Store ingyenes játéka, de aki lemaradt volna az első 5 epizódról, az se essen kétségbe, mert ugyanott szintén ajándékba adják azt is.

Alapvetően egy animációs filmet kapunk, amelyet időnként minijátékok szakítanak meg, hogy valami interakció is legyen. A sztori pedig a világ legrosszabb játékfejlesztő csapatáról szól, a Shovelworksről, akiknek legfőbb célja nem más, minthogy 3/10-es értékelésnél jobbat érjenek el játékukkal.

A mostani ajánlat jövő csütörtökig, április 15-én 17 óráig érvényes, utána három kalandjáték váltja a 3 out of 10 második évadját, nevezetesen a következők:

  • Deponia: The Complete Journey
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth
  • The First Tree

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!