Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már meg is van a The Last of Us 3 sztorija?

Már meg is van a The Last of Us 3 sztorija?

Neil Druckmann saját bevallása szerint már össze is hozta a vázlatot, de ez még semmit sem jelent.

2021.04.30. 13:48 | GeryG | kategória: Játék

Annak idején, amikor a The Last of Us megjelent 2013-ban, a Naughty Dog vezetője, Neil Druckmann közölte, hogy az bizony úgy kerek, ahogy van, nem terveznek hozzá folytatást. Ez akkor azért volt érdekes, mert a stúdió korábbi játékai mind legalább három epizódot megértek (mostanra többet is).

Szerencsére később megváltozott a véleményük és a 2020-as The Last of Us: Part II-val megszülethetett a PlayStation 4 egyik legerősebb, legkidolgozottabb exkluzív játéka. Nem csak technikailag volt a toppon, de a sztori, a cselekmény és a karakterek is a legapróbb részletekig tökélyre voltak csiszolva.

Cikkajánló
The Last of Us: Part II teszt – Mindnek vesznie kell!
Sarah Connor? Ellen Ripley? Lara Croft? Katniss Everdeen? Frászt! Ellie a legkeményebb nő a világon!
» Olvasd el!

Ismerve a Naughty Dog munkatempóját és a minőséghez való hozzáállását, most pár évig nem számíthatunk tőlük új játékra. Ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint Neil Druckmann már el is készült egy esetleges The Last of Us 3 sztorijával. Ő és a társszerző, Halley Gross már megírtak egy vázlatot arról, miről is szólhatna a harmadik felvonás. Persze attól nem kell félni, hogy egyetlen árva részletet is elárultak volna ebből, annyit azért lehet tudni, hogy a második rész utáni eseményeknek lehetünk részesei.

Neil Druckmann egy interjúban arról is beszélt, hogy egy-egy ilyen kaliberű játék elkészítése rengeteg áldozattal jár és rengeteget kivesz a fejlesztőkből. Éppen ezért csak akkor lehet egy következő ilyen projektnek nekiugrani, ha maximálisan elhivatott vagy az iránt, amin dolgozni fogsz.

Az utóbbi hetekben arról lehetett hallani, hogy a Naughty Dog már a következő játékán dolgozik. Hogy mi lehet ez, azt egyelőre csak találgatni lehet. Egyes források szerint a The Last of Us PS5-ös remake-je készül, máshol viszont arról beszélnek, hogy az ötödik Uncharted epizód formálódik (amin korábban a Bend Studio dolgozott, de elvették tőlük). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló