Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wonhon: A Vengeful Spirit

Immár két demója is van a Wonhon: A Vengeful Spiritnek

A valósidejű taktikai játékok új megközelítésben: egy bosszúszomjas szellemként bárki felett átvehetjük az irányítást!

2021.05.06. 16:58 | GeryG | kategória: Játék

A Super.com kiadó gondozásában fog megjelenni nagyjából egy hónap múlva a Busan Sanai Games új játéka, a Wonhon: A Vengeful Spirit. Szigorúan nézve a játék az újra éledező valósidejű taktikai játékok táborát fogja erősíteni, de az eddig látottak alapján eléggé elüt majd a Desperados III-tól vagy bármely más eddig megjelent alkotástól.

A történet egy fiatal koreai lányról szól, akit családjával együtt kegyetlenül lemészárolnak valamikor a ’20-as években. A fiatal lány a túlvilágon találkozik a halál istenével, akivel alkut köt. Ennek köszönhetően szellemként térhet vissza az élők világába, hogy felkutassa gyilkosait és véres bosszút állhasson. Gondolom, ezzel a halál istene csak jól jár…

A Wonhon: A Vengeful Spirit érdekessége, hogy a kislány szellemeként gyakorlatilag bármely NPC testébe belebújhatunk, akár még állatokéba is. Így kell keresztül lopakodnunk a pályákon vagy kihasználnunk a megszállt egyén képességeit és fegyvereit. A fejlesztők márciusban már közzétettek egy demót a játékból, ez a Wonhon: Prologue. Mostantól viszont már egy második demo is elérhető, amely a Wonhon: The Beginning címet viseli.

A Wonhon: A Vengeful Spirit a tervek szerint június 8-án fog megjelenni a Steamen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló