Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

V Rising

V Rising, vámpíros szerepjáték készül

A játékban évszázados álmunkból ébredünk fel, hogy újraépítsük egykori vámpírklánunkat.

2021.05.07. 13:56 | GeryG | kategória: Játék

A vámpírok kezdenek újra erőre kapni a videojátékos berkekben, egyre több játékot jelentenek be, amik a vérszívókkal foglalkoznak. A legújabb ilyen a Stunlock Studios boszorkánykonyhájában formálódó V Rising, amely a szerepjátékok táborát fogja gyarapítani.

Miután több évszázados álmunkból ébredünk legyengülten, egy olyan világban találjuk magunkat, amit alig ismerünk. A célunk nem is lehet más, mint új erőre kapni és visszaállítani egykori rettegett hatalmunkat a halandók felett.

A jelek szerint a V Rising elsősorban online játékra kihegyezett alkotás lesz, amelyben a PvP és a PvE tartalmak egyenlő arányban oszlanak majd el. A játékosoknak amellett, hogy a környező falvak mit sem sejtő lakóit tizedelik a vérükért, kastélyukat is újjá kell építeniük. De nem minden földi halandó lesz áldozati bárány, lesznek köztük vámpírvadászok is, akikkel jobb nem ujjat húzni, illetve különböző mitikus lények is felbukkannak majd itt-ott.

A V Rising egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a tervek szerint idén elrajtolhat a játék béta verziója. Erre a hivatalos oldalon lehet már regisztrálni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
V Rising, vámpíros szerepjáték készül
V Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készülV Rising, vámpíros szerepjáték készül

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló