Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Of Bird and Cage

20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában

Pár napig érhető el a metalzenés játék próbaverziója.

2021.05.13. 15:34 | Dino | kategória: Játék

Egy hét múlva, május 20-án jelenik meg a metalzenére épülő narratív videojáték, az Of Bird and Cage, aki pedig kíváncsi rá, mi várható benne, a mostantól 18-áig elérhető demóban betekintést kaphat az első 20 percbe.

Az Of Bird and Cage főszereplője egy 25 éves drogfüggő lány, Gitta Barbot, aki fogvatartójától szeretne megszabadulni - mind mentálisan, mind fizikai értelemben. Gittát a kanadai Kobra Paige szólaltatja meg, aki nem mellékesen a Kobra and the Lotus metalzenekar énekesnője.

Mindez pedig azért nem mellékes, mert ahogy említettük, a játék narratívája erősen épít a zenére, gyakorlatilag egy 2 órás szimfonikus metal albumot kapunk, ha végigjátsszuk a programot. Kobra Paige-en kívül pedig olyan együttesek jelenlegi vagy egykori zenészei is közreműködtek, mint az Epica, a Within Temptation, a Symphony X, a Guns N' Roses, az Evanescence vagy a Kamelot.

Az Of Bird and Cage május 20-án jelenik meg, kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában
20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában20 percet kapunk az Of Bird and Cage demójában
Of Bird and Cage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Of Bird and Cage

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló