Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Clash: Artifacts of Chaos

Készül a Clash: Artifacts of Chaos

Folytatást kap az egykor igen népszerű egyedi FPS.

2021.07.08. 14:51 | GeryG | kategória: Játék

2009-ben olyan játék jelent meg, amilyen sem azelőtt, sem azóta nem nagyon. Ez volt a Zeno Clash, amelyben puszta kézzel kellett megküzdenünk mindenféle ellenfelekkel egy meglehetősen furcsa világban. Pár évvel később elkészült a folytatás, ám a Zeno Clash II után valamiért az ACE Team csapata már inkább más témák után nézett.

Most viszont a NACON felügyelete mellett ismét visszatérnek, hogy egy harmadik játékkal lényegében trilógiává bővítsék a sorozatot. Az új epizód viszont egy picit más címet és a jelek szerint más játékmenetet is kap.

A Clash: Artifacts of Chaos ugyanis a képek és előzetes alapján szakít a belső nézettel, amely az első két részt olyan egyedivé tette. Ehelyett klasszikus TPS nézetben irányíthatjuk majd karakterünket Zenozoik világában, ahol persze most is mindenféle fura ellenfelekkel kell majd összecsapni. A csaták viszont egy ősi rituálé szerint zajlanak, amelynek alapját a káosz ereklyéi adják, ezekkel kell egy kockapókerszerű játékot játszani. Így alakulnak ki a mindig változó szabályok, amelyek mentén aztán megküzdhetünk aktuális ellenfelünkkel.

A játékban lesz háromfős kooperatív mód és kompetitív aréna is. A fejlesztés mindenesetre PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra folyik, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor számítsunk a megjelenésre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Clash: Artifacts of Chaos
Készül a Clash: Artifacts of ChaosKészül a Clash: Artifacts of ChaosKészül a Clash: Artifacts of ChaosKészül a Clash: Artifacts of ChaosKészül a Clash: Artifacts of Chaos

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló