Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Halasztások és bejelentések a Ubisoftnál

Halasztások és bejelentések a Ubisoftnál

Ma este új Tom Clancy’s játékot lepleznek le, miközben a Rainbow Six: Extraction 2022-re csúszott.

2021.07.19. 13:56 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft igen sűrű napokat él át épp, ami jó és rossz híreket egyaránt hozott magával. Kezdjük inkább a rossz hírekkel, mivel egyrészt jobb az ilyesmin hamar átesni, másrészt erről vannak egyelőre a részletesebb információk.

A francia kiadó sok-sok éve birtokolja már a Tom Clancy márkanevet, amely alatt egész sor taktikai-akció játékot adtak már ki. Ezek egy része igazi remekmű lett, de akadt köztük nem egy, nem kettő nagy csalódás is. Azt most még nehéz lenne megjósolni, hogy a Rainbow Six: Extraction (leánykori nevén Quarantine, majd Parasite) melyik kategóriába fog esni, de sok rajongó szerint az idegen inváziós téma nehezen egyeztethető össze a többi Tom Clancy játék stílusával.

Az eddig látottak alapján valóban eléggé ki fog lógni a sorból, de ettől még lehet belőle jó játék. Ám, hogy ez kiderüljön, még elég sokat kell várnunk. A játék ugyanis az eredeti tervekkel szemben nem idén szeptemberben fog megjelenni. A kiadó legújabb bejelentése alapján a premiert 2022 januárjára halasztották. Az indoklás a szokásos: a tökéletességre törekvés több időt követel.

A Ubisoft egy másik, őszre várt játékát is elhalasztotta. A Riders Republicot szeptember 2-re várták a rajongók, ám sajnos ennél egy picit többet kell majd várni rá. Ezúttal csak két hónapos csúszásról van szó, mivel az extrém sportokkal operáló multiplayer őrület október 28-ra tolódott.

Nos, ennyit a rossz hírekről, jöjjön a jó! Sajnos azonban erről egyelőre csak nyúlfarknyi méretben tudunk beszámolni. Arról van szó ugyanis, hogy a Ubisoft ma este új játékot jelent be, méghozzá egy új Tom Clancy játékot! A bejelentésre ma este nyolc órakor egy online közvetítés kereteiben kerül sor.

A jelek szerint nem továbbra sem egy új Splinter Cellre kell sajnos számítanunk, hanem a múlt hónapban kiszivárgott BattleCat kódnevű projektről. Ez egy olyan akciójáték lesz, amely a játékosok képességeire támaszkodik, cselekménye pedig a már ismert Tom Clancy világokban fog bonyolódni. Így megfordulhatunk majd a The Division, a Splinter Cell vagy a Ghost Recon ismert helyszínein is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló