Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Megérkezett a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Switchen játszható a 10 évvel ezelőtti játék felújítása.

2021.07.20. 09:43 | Dino | kategória: Játék

Tíz évvel ezelőtt a Nintendo akkor már 5 esztendős Wii masinájára jelent meg a Zelda sorozat fővonalának 16. epizódja, a The Legend of Zelda: Skyward Sword. A játék 2016-ban digitális formában elérhető lett Wii U-ra is, most pedig a japán gyártó aktuális konzolja is megkapta a saját verzióját.

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD a címnek megfelelően a 10 esztendős játék nagyfelbontású remastere, nagyrészt megőrizve a játékmenetet eredeti formájában, azonban kétféle irányítási módot kínálva. Az egyik a JoyConokkal oldja meg a mozgásérzékelős vezérlést, míg a másikban az analóg vezérlőkkel irányíthatjuk a játékot.

Természetesen ebben az epizódban is Linket irányíthatjuk, aki ezúttal többek közt a felhők felett indul útnak, hogy megmentse Zeldát. A felszíni régiók mélyén hatalmas kazamaták várnak, szörnyekkel és kincsekkel tömve. Kalandjaink során segítségünkre lesz a Goddes Sword szelleme, Fi is, no és hűséges hátasunk, Loftwing is.

A HD-s grafika és az említett új irányítás mellett kapunk még újdonságnak automatikus mentést is, valamint a képfrissítést is növelték, így 60 fps-sel fut a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló