25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Így juthatsz ingyen a Battlefield 1-hez

Az Amazon Prime adja most ajándékba az első világháborús FPS-t.

Írta: Dino

Az Amazon Prime is ajándék videojátékokkal próbál magának egyre több előfizetőt gyűjteni, és most egy újabb nagy cím csatlakozott a kínálatba, a Battlefield 1. Aki már rendelkezik előfizetéssel, annak mindössze annyi a dolga, hogy belépés után igényli a kódot (erre augusztus 4-éig van lehetősége), majd beváltja azt Originen (legkésőbb augusztus 20-áig), és ott marad örökre a játékkönyvtárában. Az akció kizárólag a PC-s verzióra érvényes.

Annak se kell azonban nagyon keseregnie, akinek nincs Amazon Prime előfizetése, ugyanis ingyenes próbaelőfizetésre is lehetőség van. Ez 7 vagy 30 napot jelent, attól függően, hogy valaki hova kattint. A fent linkelt oldal "Try Prime" gombja egy hétre biztosít ingyenes előfizetést, míg ha a "Claim Now" gombra kattintunk, már 30 napos próbaidőszakot írnak... :-) Csak arra kell odafigyelni, hogy a lejárat előtt lemondjuk az előfizetést (feltéve, hogy nem fogtak meg a vele járó egyéb lehetőségek, mint például egy rakás filmhez való hozzáférés, vagy Prime státusz a Twitchen), máskülönben megterhelik bankkártyánkat a havidíj 5,99 eurós összegével.

Cikkajánló
Battlefield 1

Battlefield 1

Az első világháború sem volt könnyebb terep a másodiknál, vagy napjaink háborúinál.

Augusztus 2-án ráadásul egy újabb Battlefield játékkal bővül a kínálat: akkor egy ideig a Battlefield V lesz ingyenesen elérhető az előfizetők számára. Addig pedig a következő játékokhoz lehet még a Battlefield 1-en kívül hozzájutni:

  • The Secret of Monkey Island: Special Edition
  • RAD
  • Portal Dogs
  • Automachef
  • Batman - The Enemy Within
  • The Wanderer: Frankensetin's Creature
  • Tales of the Neon Sea

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!