Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Asteroid Impact Survival

Újabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact Survival

A játékban nem csak a becsapódás után, de az azt megelőző hetekben is tevékenykedhetünk.

2021.07.23. 20:33 | GeryG | kategória: Játék

A PlayWay égisze alatt újabb szimulátor formálódik, ezúttal a True Games stúdiójában. A fejlesztők egy régóta népszerű témát vettek elő, méghozzá a világvége aszteroidás változatát. Vagyis immár biztos, hogy elkerülhetetlen a globális katasztrófa, a becsapódásig csupán egyetlen hónap maradt hátra.

Az Asteroid Impact Survival tehát egy túlélőszimulátor lesz, amelyben nem csak a becsapódás után, de az azt megelőző hetekben is tevékenykednünk kell. A lehető legtöbb élelemet kell összegyűjtenünk, ehhez gazdálkodnunk és vadásznunk is kell. Emellett ránk vár a föld alá süllyesztett bunkerünk megépítésének feladata is, ezt egészen az első kapavágástól a minimális dekoráció elhelyezéséig magunk végezhetjük el. Aztán, hogy a kataklizma után hogyan tovább, azt egyelőre nem tudni, de a fenti video tanúsága szerint a bunker szolgáltat majd tennivalóval bőven.

Az Asteroid Impact Survival jó PlayWay szokáshoz hűen egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Újabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact Survival
Újabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact SurvivalÚjabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact SurvivalÚjabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact SurvivalÚjabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact SurvivalÚjabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact SurvivalÚjabb túlélőszimulátor, készül az Asteroid Impact Survival

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló