Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Achilles: Legends Untold

Jövőre jön az Achilles: Legends Untold

A fejlesztők a Dark Souls és a Diablo szerelemgyerekét ígérik az ókori görög mitológia köntösében.

2021.08.16. 14:51 | GeryG | kategória: Játék

A Dark Point Games stúdió már egy ideje dolgozik első játékán, amely a tervek szerint valamikor 2022-ben jelenhet meg. Egy szerepjátékról van szó, amely az ókori görög mitológiából merít – készül az Achilles: Legends Untold. A szerepjátékban meglepő módon Achilles bőrébe bújhatunk, aki élő legendává vált a Trójai háborút követően. Most új küldetést kap: Hádész, az alvilág istene bízza meg, hogy ölje meg Árészt, a vérontás és öldöklés istenét. E nem hétköznapi feladatot persze földi halandók által készített fegyverekkel aligha lehetne teljesíteni.

Ezért Achilles szövetségre lép Héphaisztosszal, a tűz istenével, aki kovácsműhelyében mágikus fegyvereket készít neki. Hősünk pedig ezek segítségével küzd meg a kalandja során útjába kerülő mitikus szörnyekkel, egyszerű zsoldosokkal és akár félistenekkel. A fejlesztőket olyan játékok inspirálták, mint a Dark Souls vagy a Diablo. Ugyanakkor azt is hangsúlyozzák, hogy nem kell olyan szintű nehézségre számítani, mint az imént említett játékok, mivel gondolnak a műfajban még zöldfülű játékosokra is. Másfelől viszont egy sor opcionálisan teljesíthető piszok kemény küldetéssel kedveskednek azoknak is, akik az igazi kihívásokat keresik.

A harcok nem egyszerű kardsuhogtatásra és mágikus tűzlabdák céltalan dobálására korlátozódik, minden használható fegyver (kard és pajzs, fejszék és buzogányok, illetve kétkezes lándzsák és pallosok) más és más harcstílust és lehetőségeket rejt magában, így lehet majd velük kísérletezni, hogy kinek mi fekszik igazán. Mindezt tovább mélyíti majd a karakterfejlődési rendszer, amely további képességekkel teszi változatosabbá a harcokat.

Az Achilles: Legends Untold nem csak egyszemélyes kampányt kap, de lesz kooperatív mód is. Utóbbiban veszedelmes katakombákat lehet majd társaságban felfedezni. De nem csak mi fogunk kooperálni, hanem az ellenség is, erről a GAIA gondoskodik. Ez egy mesterséges intelligencia lesz, amely révén az ellenséges egységek és szörnyek is összedolgoznak majd, kisegítik, támogatják egymást.

Az Achilles: Legends Untold kizárólag PC-re készül, korai változata valamikor 2022 elején jelenhet meg a Steamen. ■

előző
következő
Jövőre jön az Achilles: Legends Untold
Jövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends UntoldJövőre jön az Achilles: Legends Untold
Achilles: Legends Untold
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Achilles: Legends Untold

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló