Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghostwire Tokyo

Ghostwire Tokyo karakterbemutató

Ismerkedj meg Hannyával, aki mérgező ködbe borította Tokió városát, amelynek így szinte a teljes lakossága odaveszett.

2021.09.12. 21:20 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövő tavasszal újra Tango Gameworks játéknak örülhetünk. A stúdiónak köszönhettük korábban a két The Evil Within epizódot, következő játékukkal pedig nem szakadnak el nagyon a horror zsánerétől. A Ghostwire Tokyo most egy olyan hátborzongató előzetest kapott, amelyben megismerhetjük Hannyát, a titokzatos, démonmaszkos alakot, aki mérgező ködbe borította Tokiót. Akit a köd elért, az vagy odaveszett vagy arctalan lénnyé változott, aki gondolkodás nélkül követi Hannyát.

A játékosok Akito bőrébe bújhatnak, aki valamiért nem változott át teljesen a köd hatására. Ehelyett megszállta egy titokzatos szellem, aki egy sor természetfeletti képességgel ruházza fel. Erre szüksége is lesz, hiszen a város utcáit mindenféle démonok és szörnyek lepték el, amiket a japán legendák és népmesék inspiráltak.

A trailerben nem csak Hannyát ismerhetjük meg, de ízelítőt kapunk Akito új képességeiből is, ami egész pörgős és látványos játékmenetet ígér. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Ghostwire Tokyo, de 2022 tavasza előtt aligha. Ekkor PC-n és PlayStation 5-ön egyaránt elérhető lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Ghostwire Tokyo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghostwire Tokyo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló