Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Sztori trailert kapott a Tom Clancy’s Rainbow Six: Extraction

A videóból kiderül, miként bánnak el a kommandósok egy földönkívüli fenyegetéssel.

2021.09.12. 21:35 | GeryG | kategória: Játék

Ha lehet ilyet mondani, akkor a most készülő Rainbow Six: Extraction lóg majd ki a leginkább a Tom Clancy nevéhez köthető játékok közül. Mert bár ebben is a különböző országok különleges alakulatainak kommandósai játsszák majd a főszerepet, az ellenség ezúttal nem terroristák vagy más országok különleges erői lesznek. Még csak nem is evilági lények, hanem bizony egy földönkívüli faj, amely semmihez sem hasonlítható a Földön élő teremtmények közül.

A játék legutóbbi előzetese elvileg sztori trailernek készült, de úgy igazán nem derül ki belőle, hogy miféle idegen faj támadta meg bolygónkat és miért. Az viszont igen, hogy a világ különleges erői összefognak ellene és életük legkeményebb háborújában próbálják meg kipucolni az idegeneket a Földről.

A trailer tanúsága szerint a játékmenet alapján nagymértékben a Rainbow Six: Siege adja, hiszen megtalálható lesz benne a rombolható környezet, a falak páncéllal való megerősítése, a drónnal való terepszemle és a különféle felállítható ágyúk és egyéb taktikai felszerelések is. Csak épp ezúttal egy idegen faj fekete alakjaira kell majd szórni az ólmot.

A Rainbow Six: Extraction a tervek szerint 2022 januárjában jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra, de elérhető lesz Stadián és Amazon Lunán is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló