Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dustwind - The Last Resort

Megérkezett konzolokra a Dustwind - The Last Resort

Valós idejű taktikai játék érkezett PlayStationökre és Xboxokra.

2021.09.17. 10:32 | Dino | kategória: Játék

Valós idejű taktikai játékokból nem sok van konzolokra, így nem kell nagy konkurenciára számítania műfajában a Dustwind - The Last Resortnak, amely a pár évvel ezelőtti PC-s megjelenés után most konzolokra is megérkezett.

A sztori 25 évvel az Awakening névre hallgató pusztító esemény után játszódik, amelyet a Mainframe nevű mesterséges intelligencia váltott ki. Az MI robothadserege megtámadott mindent, ami él, és bár az emberek végül megnyerték a háborút, nem sokon múlt, hogy nem így lett. Az apokalipszis túlélői most napról napra küzdenek fennmaradásukért a lepusztult vidéken. Főhősünk is közéjük tartozik, aki lányával keres épp ennivalót maguknak, amikor megtámadják őket, kirabolják, megkínozzák, majd otthagyják meghalni - azonban túléli mindezt, és emlékeit vesztve indul lánya megmentésére. Mi pedig itt kapjuk meg az irányítást.

16 küldetés vár ránk, amelyek során fegyvereket és felszereléseket kell gyűjtenünk, és okosan megválasztani taktikánkat, hogy legyőzhessük támadóinkat. A valós idejű taktikai játékmenetet pedig bármikor leállíthatjuk, ha kicsit tovább szeretnénk gondolkodni egy-egy helyzetben.

A Dustwind - The Last Resort PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re jelent most meg, PC-re pedig már három éve elérhető. A játékban magyar feliratokat is választhatunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dustwind - The Last Resort
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dustwind - The Last Resort

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló