Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King Arthur: Knight's Tale

Februárban lép ki a korai hozzáférésből a King Arthur: Knight's Tale

A decemberben esedékes update-ben pedig bekerül a játékba a PvP mód.

2021.10.20. 17:12 | Dino | kategória: Játék

A hazai NeocoreGames a Van Helsing-játékok után visszatért egy olyan témához, amellyel korábban már foglalkoztak. Ez pedig nem más, mint az Arthur-mondakör, amelyben ezúttal egy dark fantasy játék, amelyben a körökre osztott taktikai műfaj keveredik a karaktercentrikus RPG-k játékmenetével.

A King Arthur: Knight's Tale idén január 26. óta érhető el early access formában, azonban nem vagyunk már messze ezen szakasz lezárásától, a fejlesztők ugyanis 2022. február 15-ét tűzték ki az 1.0-s verzió megjelenésének dátumául.

Cikkajánló
King Arthur: Knight’s Tale early access próbakör
A NeocoreGames csapatának új játéka korai hozzáférési fázisba lépett.
» Olvasd el!

Az ekkor megjelenő változatban már benne lesz a teljes sztorikampány, amelynek végigjátszásához több mint 30 hős közül választhatunk, hatféle karakterosztályból. A szintlimitet 30-ra növelik, és összesen több mint 50 küldetést végezhetünk majd el. Ezen kívül opcionális PvP játékmód is elérhető lesz, amelynek első változata az idén decemberben érkező utolsó early access frissítésben válik elérhetővé.

A karakterosztályokról és a karakterek menedzseléséről szól a legfrissebb fejlesztői video, amelyet alább tudtok megnézni.

A King Arthur: Knight's Tale első körben PC-re jelenik meg, de később PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhető lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

King Arthur: Knight's Tale
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King Arthur: Knight's Tale

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló