Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Késik a Cyberpunk 2077 és The Witcher 3 játékok újgenerációs frissítése

2022 első felében érkeznek a next-gen patchek.

2021.10.20. 18:12 | Dino | kategória: Játék

Igen felemás fogadtatásban részesült a tavaly megjelent Cyberpunk 2077, ami nem csoda, hiszen a boltokba került program nem minden platformon teljesítette a lengyel fejlesztők ígéreteit, és ahol nem volt teljesen játszhatatlan, ott is hemzsegett a bugoktól a kiadott verzió. Azóta igyekeztek minden fontos hibát patchek segítségével orvosolni, amelyekből jelenleg az 1.31-es verziónál járnak. Viszont a hibajavításokon kívül még egy nagy ígérete volt a CD Projekt RED-nek, ez pedig az új konzolgenerációhoz érkező frissítés, amelyet januárban még idén év végére ígértek.

A cégnél azonban úgy látják, nem tartható ez az időpont, és a fejlesztéseket felügyelő csapatok visszajelzése alapján inkább 2022-re csúsztatják a patch kiadását. Ez a Cyberpunk 2077 esetében a jövő év első negyedévét jelenti.

Cikkajánló
Cyberpunk 2077 teszt – Az év játéka/bukása?/!
Emeljük piedesztálra vagy küldjük a pokolba a CD Projekt RED-et?
» Olvasd el!

A CD Projekt RED-nél egy korábbi játékukhoz is fejlesztés alatt áll a next-gen patch, a The Witcher 3: Wild Hunthoz viszont még egy kicsivel később, 2022 második negyedévében számíthatunk annak megjelenésére. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló