Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Megújult Aurora modellel ünnepli 25. születésnapját az Alienware

Megújult Aurora modellel ünnepli 25. születésnapját az Alienware

Fekete és fehér színben kapható az új asztali masina.

2021.11.17. 11:35 | Dino | kategória: Hardver

Miami környékén, egy garázsból indult világhódító útjára 25 évvel ezelőtt az Alienware márka, amely két jóbarát lelkesedésének köszönhetően született meg. Az alapítók egyedi, nagy teljesítményű gamer számítógépek összerakását tűzték ki célul, az ufologós márka pedig a vastag pénztárcájú játékosok körében nagy népszerűségre tett szert az évek alatt. Időközben pedig 2006-ban a Dell vásárolta meg a brandet.

Az Aurora fantázianevű asztali számítógép-szériájukat a folyadékhűtéses technológia egyik úttörőjeként szokták emlegetni. Ezt a terméket újították most meg, részben a felhasználói visszajelzések alapján. A nyílt terű elrendezéssel jobb hozzáférést biztosítanak az alkatrészekhez, javul a légáramlás is, és csendesebb lett a gép működése.

Az új Aurora modellt kétféle színben lehet megvásárolni, az egyik a Lunar Light (fehér), a másik pedig a Dark Side of the Moon (fekete) nevet viseli. Először választható a bal oldali panel átlátszóban is, így jobban láthatóvá válik a sötét alaplap és az akár 8-zónás megvilágítás.

Megújult Aurora modellel ünnepli 25. születésnapját az Alienware

A belsőről nem nagyon van értelme írni, mivel szokás szerint széles körben konfigurálható az Aurora, a legújabb szériájú Intel vagy AMD processzorra építve, tonnányi memóriával és csúcskategóriás videokártyával megpakolva - igazából csak a pénztárcánk szab határt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló