Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két játékot és egy, a Radiohead zenéjére épülő programot ad most ajándékba az EGS

Két játékot és egy, a Radiohead zenéjére épülő programot ad most ajándékba az EGS

A Guild of Dungeoneeringhez, a Never Alone-hoz és a Kid A Mnesia Exhibitionhöz lehet egy hétig hozzájutni.

2021.11.18. 17:25 | Dino | kategória: Játék

Megtörtént a szokásos csütörtöki váltás az Epic Games Store ingyenes ajánlataiban. Ezúttal két játék és egy zenés program került az ajándékok közé.

Az egyik játék nem más, mint a Guild of Dungeoneering, a Gambrinous körökre osztott dungeon crawling játéka, amelyben a kártyalapokkal nem direktben a főhőst irányíthatjuk, hanem a kazamatákat építjük velük. A játéknak ma jelent meg az Ultimate Edition kiadása is (erről részletes bemutatót is olvashattok nálunk), amelyet azok, akik korábban vásárolták meg az alapjátékot, ingyen kapnak meg - az EGS-en adott ingyenes játék mellé ez a frissítés nem jár, azt 5520 forintért lehet megvásárolni.

Cikkajánló
Guild of Dungeoneering teszt – Megérkezett az Ultimate Edition
Alapos ráncfelvarrást kapott az indie dungeon crawler.
» Olvasd el!

A második játék a hét évvel ezelőtt megjelent Never Alone, egy alaszkai mondát feldolgozó puzzle-platformer, amelyet nem épp megszokott módon egy törzsi tanács rendelt meg anno. Egy kislány és egy sarki róka kalandjait ismerhetjük meg benne.

Cikkajánló
Never Alone
Puzzle-platformer egy alaszkai monda történetével.
» Olvasd el!

A napokban adta ki újra a Radiohead a 2000-2001-es Kid A, valamint Amnesiac lemezeiket. Ez alkalomból az Epic Games Publishing gondozásában jelent meg a Kid A Mnesia Exhibition, amely az együttes zenéit, valamint Stanley Donwood és Thom Yorke rajzait/írásait gyúrta össze egy multimédiás alkotásba.

A jövő heti ajándék pedig egyrészt egy Antstream kezdőcsomag lesz - 1030 gemet kapunk (14,99 dollár értékben), amit a retro játékokat streamelő platformon használhatunk fel. A szolgáltatás több mint 1000 hivatalosan licencelt programot tesz elérhetővé, köztük például a Space Invaders, Galaga, Earthworm Jim, Mortal Kombat Klassic és Pac-Man játékokkal. Emellé pedig a theHunter: Call of the Wild virtuális vadászatot is bezsebelhetjük. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló